Ainalaina

Ainalainasta 19-vuotiaalle tai vanhemmalle 100 euron laina.

Hae laina tästä: Ainalaina hakemus

Ainalaina on Netford Capital yhtiön omistama kotimainen pikalaina yritys. Se on saanut Suomalaisen työn liitolta Avainlippu merkin käyttöoikeuden.

Ainalaina on tunnettu rehellisenä ja luotettavana lainaajana. Jos vaaditut ehdot täyttyvät, niin Ainalaina hylkää lainahakemuksen todella harvoin. Tärkeimmät ehdot ovat: (katu)osoite Suomessa, matkapuhelinliittymä ja pankkitunnukset:

Ikäraja on 19 vuotta. Sen ikäinen voi saada 100 euroa. 21 vuotias voi saada suurempia lainoja aina 1000 euroon saakka. Kulut ovat varmaan markkinoiden edullisimmat tällä hetkellä. Nähtäväksi jää miten pystyvät pitämään alhaiset korot.

Asiakkaalla pitää olla katuosoite Suomessa. Postilokero tai poste restante osoite ei kelpaa.

Matkapuhelinliittymä ei tarvitse olla oma. Se voi olla myös yrityksen. Liittymän tiedoissa pitää näkyä lainaajan tiedot. Toisen henkilön matkapuhelinliittymällä ei voi hakea pikalainaa.

Pankkitunnukset tarvitaan tunnistautumista varten. Voit hankkia mobiilipassi tunnuksen, jonka jälkeen sinun ei tarvitse erikseen tunnistautua pankkitunnuksilla. Mobiilipassin avulla voi ottaa myös lainaa tekstiviestillä.

Rahat ovat tilillä puolen tunnin sisällä.

Yhteystiedot:
Oy Netford Capital Ltd
PL 78
33211 TAMPERE

Leave a Comment