Risicum

Risicum 19-vuotiaalle tai vanhemmalle 50 tai 100 euron laina.

Hae lainaa tästä: Risicum hakemus

Risicum oli aiemmin tunnettu kulutusluottojen myöntäjä. Lainaa sai 1000 euron ja 4000 välillä. Vielä nykyäänkin monessa yhteydessä ja vanhoissa nettikeskusteluissa suositellaan Risicumin kulutusluottoja. Ei kannattaisi. Nimittäin yhtiö ei enää myönnä lainkaan suurempia lainoja. Muutama vuosi sitten yhtiö alkoi myöntää pienlainoja (500-1000e) ja pikavippejä. Vähän aikaa sitten kulutusluottojen myöntäminen loppui kokonaan. Nykyään Risicum myöntää vain pikavippejä. Syytä siirtymiseen pelkästään pikavippeihin ei yhtiö nettisivuilla mainittu.  Luultavasti aiemmin kulutusluottoihin sidottu pääoma tuottaa paremmin pikavipeissä. Pikavippiyhtiöiden kun on vaikeaa saada lainaa vapailta markkinoilta. Jopa alan markkinajohtaja joutui turvautumaan hyvin erikoiseen tapaan hankkia rahoitusta markkinoilta. Siitä löytyy enemmän esimerkiksi kirjoitus vertailussa.com sivuilta. Siis jos aihe kiinnostaa ja on siellä muutakin .

Lainahakemuksen voi tehdä netissä ilmaiseksi. Tarvitset tietenkin pankkitunnukset.

Ikärajat ovat:

  • 18 vuotta 50-250 euroa
  • 20 vuotta 300-400 euroa
  • 23 vuotta 500-1000 euroa

Risicum toimittaa laskun sähköpostiin. Tämä on erinomainen asia jo ihan ympäristösyistä. Lisäksi ei tarvitse pelätä, että lasku menee naapurin postilaatikkoon.

Rahat ovat tilillä puolen tunnin sisällä.

Yhteystiedot

Postiosoite
Risicum Oyj
PL 710
20101 Turku

Katuosoitteet

Kalevankatu 4, 00100 Helsinki
Aurakatu 12 b, 20100 Turku

Kotisivut ja lainahakemukset:

www.risicum.fi

Huom: Risicum lainapalvelu on heidän omien sanojensa mukaan väliaikaisesti pois käytöstä. Tilalle tarjotaan laina.fi palvelua.

Leave a Comment