Viestilaina

Rahaa reilulla korolla” on Viestilainan slogan. Siitä voi helposti ymmärtää myös päinvastaista mitä tarkoitetaan. No onhan pikalainoissa aina reilusti korkoa, eiväthän ne muuten pystyisi lainaa antamaan.

Viestilaina on muiden sms-pikavippi yritysten tavoin joutunut ottamaan käyttöön tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Nimensä mukaisesti viestilainaa saa vain tekstiviestillä, siis sen jälkeen kun olet tunnistautunut pankkitunnuksilla (TUPAS). Tunnistautuminen tarvitaan ensimmäisellä kerralla, myöhemmin riittää pin koodi. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, niin pin koodin voi tilata postitse kirjattuna kirjeenä.

Lainan saamiseksi tarvitaan kaksi tekstiviestiä. Ensin hakemuksen tekemiseen ja sitten sen hyväksymiseen. Viesti maksaa 1,9e kappale. Tästä tulee pieni 3,8e lisäkulu puhelinlaskulle.

Eräpäivän siirto on mahdollista. Eräpäivää voi siirtää tekstiviestillä aina viikon kerralla, ohjeet löytyvät viestilainan verkkosivuilta. Siirto maksaa 5e viesti ja siirron voi tehdä kolme kertaa. Muista myös, että siirtoa ei voi tehdä enää jos laina on jo langennut maksuun.

Viestilaina lyhyesti:
Webbi osoite: www.viestilaina.fi
Pienin laina: 50 euroa
Suurin laina: 500 euroa
Ikäraja: 18 vuotta (kaikki lainat)

Leave a Comment